Literatuur

Als je geconfronteerd wordt met rouw en verlies kan het heel ondersteunend zijn om je te laven aan verhalen van anderen. Op deze pagina kan je boeken verkennen over het thema rouw, verlies, overlijden en ziekte. Je vindt er ook informatie over ons boek 'Anders Nabij'. Ook hulpverleners kunnen hier hun gading vinden.

Eigen publicaties

Hier vindt u meer informatie over ons boek 'Anders Nabij', en kan u gratis onze eigen publicaties (artikels) downloaden

Lees meer

Aanbevolen voor cliënten (volwassenen)

Velen die geconfronteerd worden met rouw en verlies gaan op zoek naar literatuur waarin ze verhalen van anderen kunnen lezen. Het geeft vaak een gevoel van herkenning en erkenning. Wij geven hier een selectie. Indien u op de hoogte bent van andere inspirerende boeken, dan horen we dat graag.

Lees meer

aanbevolen voor cliënten (kinderen en jongeren)

Velen die geconfronteerd worden met rouw en verlies gaan op zoek naar literatuur waarin ze verhalen van anderen kunnen lezen. Het geeft vaak een gevoel van herkenning en erkenning. Wij geven hier een selectie van boekjes voor kinderen en jongeren. Indien u op de hoogte bent van andere inspirerende boeken, dan horen we dat graag.

Lees meer

Aanbevolen voor hulpverleners

De voorbije jaren is er veel boeiende en inspirerende literatuur verschenen voor hulpverleners die werken met rouw en verlies. Hierbij slechts een selectie. Heeft u bijkomende tips om toe te voegen, dan horen we dat graag.

Lees meer

Video publicaties

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x