Voor Cliënten

Ben je op zoek naar een professionele begeleiding omdat je ergens mee vast bent komen te zitten? Samen willen we proberen te zoeken wat de beste weg is voor jou/jullie om hier weer beweging in te krijgen. 

Dit kan op verschillende manieren. 

Voor sommigen is dit door erover te praten met iemand (gesprekstherapie). Voor anderen is dit op een creatieve manier, om al doende bezig te zijn met de eigen emoties (creatief werk). Voor nog anderen is dit via de ingangspoort van het lichaam, door bv rust te vinden in een gespannen lichaam of net eerder beweging te creeëren waar ook het lichaam is komen vast te zitten (lichaamswerk). 

Al dan niet in combinatie met een psychotherapeutische begeleiding bieden wij ook initiatieven aan voor lotgenotencontact.

desktop_mac

Online aanbod

Met ons online aanbod bieden we informatie en steun aan én dit zowel voor, tijdens als naast een therapeutisch traject.
Voor mensen in rouw én hun omgeving!

accessibility

Mannengroep

Start 30 maart 2023

In een vaste groep (exclusief mannen) gaan we op zoek naar de betekenis van jouw verlies en van man zijn. We maken ruimte voor ieders persoonlijke ervaring en we gaan op zoek naar wat gemeenschappelijk is.

spa

Mind in Balance - groepslessen

Vrijdag 27 okt, 17 nov, 1 dec en 26 jan (verdeeld over 4 vrijdagen)

Ervaringscursus met lichamelijke focus

grain

Gesprekstherapie

Individuele therapie
Relatietherapie
Gezinstherapie
Groepstherapie

grain

Zorgmassage

Zorgmassage is een zachte aanrakingstechniek die het lichaam en geest tot rust brengt en verlichting brengt bij intense emoties, pijn, angst, vermoeidheid

grain

Lotgenotencontact

Samen rouwen
In verbinding én omkaderd

grain

Verwijslijst

Bent u op zoek naar een hulpverlener buiten ons centrum? Hier vindt u een lijst met mensen waar we met vertrouwen naar verwijzen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x