Video publicaties

2020: 

Voor Reveil Vlaanderen werkten we mee aan een reeks TED Talks. Hierbij de bijdrage van An Hooghe 


2020:

In de Corona crisis engageerden we ons voor het project PlantTroost, een initiatief van Ferm. Link.

De video met An Hooghe, Dirk de Wachter en Manu Keirse (2.20min) 

De langere video van het interview met An Hooghe (11min)


In mei mochten sommige kinderen, na de lockdown-periode, opnieuw naar school. Schoolmakers stelde ons enkele vragen rond het thema "Verlies op school". We staken met enkele collega's de hoofden bij elkaar. Het resultaat daarvan is terug te zien in onderstaand interview.
2018:

Deze clip is een stukje uit het VTM nieuws op 10 aug 2018, en werd gemaakt naar aanleiding van de lancering van ons boek 'Anders Nabij', www.andersnabij.be, Uitgeverij Charlotte.  

2017:

Deze video werd gemaakt in 2017 als een clip behorend bij een internationaal artikel in Family Process over mijn onderzoek met ouders na het verlies van een kind. Meer specifiek over de betekenissen van het niet spreken van partners met elkaar.  


2014:

Deze video werd gemaakt in 2014 op een internationaal congres (Association for Death Education and Counseling) naar aanleiding van een lezing die ik gaf over mijn onderzoek met ouders na het verlies van een kind. Meer specifiek over de betekenissen van het niet spreken van partners met elkaar.  Video publicaties
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x