Supervisies

Heeft u een vraag voor een eenmalige supervisie? Of maak je graag deel uit van een supervisie groepje? 

Hiervoor kan u terecht bij de supervisoren in onze praktijk:  

An Hooghe, Leen Carens, Uschi Van den Broeck, Vero Merlevede en Katrien Belmans of bij een teamlid met een specifieke expertise.

An Hooghe is klinisch psychologe, relatie & gezinstherapeute. Zij werkt binnen haar privé praktijk Verbinding in Verlies (Boutersem) en tevens op Context (Centrum voor relatie en gezinstherapie, UPC KULeuven). De voorbije 20 jaar richtte zij zich voornamelijk op het therapeutisch werk met rouw en verlies en in het bijzonder met ouders na het verlies van een kind. Zij doctoreerde op het thema communicatie tussen ouders bij ziekte en verlies van een kind (KULeuven), en schreef samen met vijf ouders het boek Anders Nabij, de stille kracht van ouders na de dood van hun kind. 

an.hooghe@verbindinginverlies.be

Uschi Vandenbroeck is klinisch psycholoog en familie- en relatietherapeut. In ‘Verbinding in Verlies’ werkt ze met individuen en koppels met verschillende verlieservaringen waaronder perinataal verlies, zelfdoding, verlies van een partner of kind en verlies van gezondheid. Ze bouwde ervaring op in het werken met existentiële thema’s en perinataal verlies in het UZ Leuven op de dienst Gynaecologie en Fertiliteit. Sinds 2005 begeleidt ze er koppels met onvervulde kinderwens en zwangerschapsverlies. Daarnaast is ze actief in het onderzoek binnen de reproductieve psychologie.

uschi@verbindinginverlies.be

Leen Carens is klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute met specialisatie in narratieve therapie. Sinds 2000 is ze actief in de ambulante hulpverlening. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het ondersteunen van gezinnen en koppels binnen een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Daarna werkte ze enkele jaren in een school voor buitengewoon onderwijs waar ze tieners en jongvolwassenen begeleidde met een ernstige fysieke beperking of chronische ziekte. Momenteel is zij als studentenpsychologe verbonden aan de AP Hogeschool. Binnen Verbinding in Verlies werkt ze hoofdzakelijk met jongeren, individuen en gezinnen die te maken hebben met een vorm van levend verlies. 

Leen.carens@verbindinginverlies.be

Katrien Belmans is klinisch kinder- en jongerenpsychologe en relatie- en gezinstherapeute. Ze bouwde ervaring op in het (buitengewoon) onderwijs in het ondersteunen van kinderen/jongeren met een beperking én hun onderwijsnetwerk. Ze specialiseerde zich tevens in ‘afgestemd/bewust opvoeden’ én begeleidt binnen verbinding in verlies kinderen, ouders en gezinnen richting meer verbinding met zichzelf én elkaar. 

Katrien.Belmans@verbindinginverlies.be 

Vero Merlevede is klinisch psychologe en experiëntieel (groeps)psychotherapeut. Daarnaast is zij ook Voice Dialogue facilitator. Ze werkt zowel in de praktijk Verbinding in Verlies (Boutersem) als in de groepspraktijk Nieuwkwartier (Leuven). Sinds 1995 is zij actief in de ambulante hulpverlening, zowel in de geestelijke gezondheidszorg als in de bijzondere jeugdzorg. Ze bouwde voornamelijk ervaring op in het afgestemd werken met persoonlijkheidsproblematieken en traumaverwerking, waarbij verlies- en transitiethema’s de laatste jaren haar meer specifieke aandacht krijgen.

Vero.merlevede@verbindinginverlies.be 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x