Katrien Hooghe, Kinesiste en energetisch therapeute, Back in Balance

KATRIEN HOOGHE, Back in Balance (www.back-in-balance.be)

Omgaan met ziekte, verlies en rouw laat zich ook voelen in het lichaam. “Ik loop voortdurend rond met een knoop in mijn maag”, “mijn hele lijf staat gespannen”, “ik slaap slecht en lig te woelen”, “ik moet vaak naar adem happen”… het zijn maar enkele voorbeelden van wat mensen die geconfronteerd worden met verlies ons vaak vertellen. Het lichaam spreekt de taal van onze emoties op z’n eigen manier. 

Als kinesiste werkt Katrien met het lichaam en streeft zij naar een balans tussen lichaam en geest. Via aanrakingen worden mensen zich weer bewust van hun lichaam en voelen ze dat er terug stroming en heling komt. Ze bestudeerde de Chinese meridiaanleer en de acupressuur, alsook Reiki, mindfulness en meditatie. In haar groepspraktijk richt zij zich voornamelijk op het emotionele, het spirituele, het energetische en de meditatiewereld.

Meer dan enkel tweelingzussen zijn An en Katrien de laatste jaren ook een duo in hun benadering en zorg voor mensen in rouw. Vele samenwerkingen rond individuele cliënten, en groepsinitiatieven voor mensen in rouw hebben hun1+1 is meer dan 2’ al veelvuldig getoond.  

Katrien Hooghe, Kinesiste en energetisch therapeute, Back in Balance
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x