‘Hartig brunchen’ in verbinding

De voorbije jaren ondervonden wij al meermaals hoe groot de meerwaarde kan zijn van het lotgenotencontact. Mensen die van binnenuit begrijpen hoe het voelt om iemand verloren te zijn door overlijden. Een ongedwongen ontmoeting in een ontspannen en gezellige sfeer. Rond een tafel. Zonder schroom om te vertellen, met respect luisterend naar anderen die gelijkaardige emoties hebben beleefd en nog beleven. 

Daarom bieden wij dit moment aan, aan iedereen die hier interesse in heeft. Op elke brunch zullen ook therapeuten aanwezig zijn die de verbinding met anderen vlotter laten verlopen. 

Ook verwijzers zijn welkom met hun cliënten. 

Het is een verwen moment voor jezelf. Tijd nemen voor jezelf en in contact gaan met anderen, terwijl je jezelf daarnaast ook nog voedt met gezonde en rijkelijke voeding. 

Wil je er graag eerst meer over horen, neem dan contact op met An Hooghe 

De eerstvolgende data:  VOORLOPIG KUNNEN WIJ DOOR CORONA GEEN BRUNCH ORGANISEREN

Telkens van 10.30u – 13u

Prijs: 35€ pp (all inclusief)

Jouw plaats aan tafel reserveren is noodzakelijk (minimum 3 dagen op voorhand). Dit doe je door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be, en te betalen op naam van Verbinding in Verlies, rekeningnummer  BE93 7512 0954 2167  (mededeling: brunch/datum/naam)

De brunch zal doorgaan vanaf 8 personen. Er zijn maximaal 20 plaatsen. 

‘Hartig brunchen’ in verbinding
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x