Werkgevers & organisaties

De impact van een verlies op het professionele leven is groot. Zal ik terug beginnen werken of heb ik nog tijd nodig om thuis, in rust, met mijn verlies bezig te zijn? Kan ik de job die ik vroeger deed weer oppikken? Heeft het allemaal nog betekenis, of zoek ik naar iets dat me nu zinvoller blijkt? Het zijn enkele vragen waar vele mensen die geconfronteerd worden met een verlies zich stellen. 

Ook de werkgever (en personeelsdienst) zitten vaak met veel vragen: Hoe kunnen we onze collega opvangen als hij of zij terug komt werken? Hoe reageren we best?

Overleg en een afstemming op elke specifieke situatie zijn een must. Dit is de verantwoordelijkheid van diegene die zoekend is, alsook van de werkgever (die aandacht wil hebben voor het individu én tegelijk ook aandacht dient te hebben voor de bedrijfseconomische processen). 

U kan bij ons terecht bij An Hooghe en Lisa Asnong Lopes die beiden een unieke expertise hebben binnen dit domein. Zij bieden professionele begeleiding voor de dialoog rond re-integratie in het professionele leven. 

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x