Tine Wastiels

Ik ben geboren in 1983. Ik ben gehuwd en moeder van drie kindjes. Ik sta sinds 2006 als psychologe in het werkveld, sinds 2010 ook als zelfstandig psychologe.

Naast mijn basisopleiding als klinisch psycholoog ben ik geschoold als relatie- gezins- en systeemtherapeute (Katholieke Universiteit Leuven 2011-2015) en psychotraumatherapeute (Katholieke Universiteit Leuven 2016-2018). Daarnaast heb ik ook een opleiding EMDR gevolgd (Integrativa - tem level 2).

In mijn werk als psychologe word ik bijzonder geraakt door verhalen van verlies, rouw, trauma en handicap. Daarom heb ik me de laatste jaren meer en meer gericht op het werken rond ingrijpende levensgebeurtenissen. Dit zijn vaak gebeurtenissen waarbij mensen alle grond onder hun voeten kwijtraken en hun hele wereld- en levensvisie overhoop wordt gehaald.

Ik zie het als een uitdaging om samen met deze cliënten op weg te gaan. Samen gaan we op zoek naar hoop, kracht en verbinding met de mensen rondom hen.

Ik maak met veel enthousiasme deel uit van het team van Verbinding In Verlies. Daarnaast heb ik een eigen praktijk aan huis en doe ik ook consultaties binnen een artsenpraktijk. Ik ben ook actief als psychologe in het buitengewoon onderwijs.

Ik richt me tot kinderen, jongeren en volwassenen. Ik werk ook met koppels en gezinnen en bied groepstherapie aan. Daarnaast ben ik beschikbaar voor workshops, opleidingen en lezingen rond thema’s als rouw, trauma en handicap.

Opleidingen

  • Master in de klinische psychologie - Katholieke Universiteit Leuven (2006)
  • Postgraduaat in de Relatie-, Familie- en Systeempsychotherapie - Katholieke Universiteit Leuven (2011-2015)
  • Opleiding in de psychotraumatherapie - Katholieke Universiteit Leuven (2016-2018)
  • Opleiding EMDR (tem level 2) – Integrativa (2016-2018)
  • Jaaropleiding: "Werken met kinderen en jongeren vanuit een gezinsdynamisch perspectief" - vzw Rapunzel (2011)
  • Bachelor Buitengewoon Onderwijs - KHLIM (2009)


Lidmaatschappen

Ik ben door de psychologencommissie erkend als klinisch psycholoog (erkenningsnummer: 832109313). Ik ben aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen, de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen en de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling. Ik ben ook actief lid van de psychologenkring van mijn regio.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x