Professioneel leven na verlies

Een betekenisvol verlies heeft een hevige impact op je leven. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, angst, ongeloof en boosheid kunnen je overspoelen.

Het werk en contact met collega’s maken voor de meeste mensen een belangrijk deel uit van het leven. Net daarom kan een betekenisvol verlies een grote invloed hebben op het professioneel leven. Omgekeerd heeft de professionele omgeving vaak ook een impact op het rouwproces.

Als groepspraktijk en expertisecentrum hopen wij een beter zicht te krijgen op de impact van betekenisvol verlies op het professioneel leven van mensen. Vertrekkende vanuit de ervaring van mensen die een betekenisvol verlies geleden hebben, hopen wij mensen nog beter te kunnen ondersteunen in hun rouwproces.

Daarom gaan wij graag in gesprek met jou, over jouw ervaringen.

Wat hebben mensen nodig om na betekenisvol verlies weer aan de slag te kunnen gaan? Willen ze wel terug aan de slag en zo ja, wanneer willen ze dat graag? Behouden ze hun functie of kiezen ze ervoor iets anders te gaan doen? Wat kunnen collega’s, directe leidinggevenden en rouwenden zelf doen om een eventuele herstart zo vlot mogelijk te laten verlopen? Hoe ervaren rouwenden hun werkhervatting? Op welke manier kan werkhervatting een invloed hebben op het rouwproces? Wat zou op breder maatschappelijk vlak nuttig kunnen zijn? Welke bedenkingen of goede raad zouden mensen die een betekenisvol verlies geleden hebben verder nog willen delen in de hoop lotgenoten op bescheiden wijze een hart onder de riem te steken?

Ben jij bereid om jouw ervaringen hierover te delen in een gratis en vertrouwelijk gesprek? Stuur dan aub een e-mail naar christine@verbindinginverlies.be of bel haar op het nummer 0486/136541. Afspreken kan bij jou thuis, in Verbinding in Verlies (Boutersem) of op een rustige plek naar keuze.


Alvast bedankt voor je medewerking,
Christine Decruy & het team van Verbinding in Verlies


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x