Opleiding - Rouw en verlies doorheen een narratieve bril

Datum: 

vrijdag 18 juni 2021


Uur van/tot:

9.30 - 16.30


Locatie: 

Live/online


Docent: 

Leen Carens


Inhoud opleiding:

Het narratieve gedachtengoed, zoals ontwikkeld door Michale White en David Epston, biedt heel wat handvaten in het therapeutisch omgaan met hulpvragen die te maken hebben met rouw en verlies.  Hierbij wordt actief op zoek gegaan naar de kennis en vaardigheden die mensen zelf opbouwden doorheen de jaren en die nu ingezet kan worden om het leven verder vorm te geven in de geprefereerde richting. 

Doorheen deze dag worden enkele narratieve concepten toegelicht en ingeoefend, met behulp van beeldmateriaal of transcripten. 


Bio Docent:

Leen Carens is klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute met specialisatie in narratieve therapie. Sinds 2000 is ze actief in de ambulante hulpverlening. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het ondersteunen van gezinnen en koppels binnen een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Daarna werkte ze enkele jaren in een school voor buitengewoon onderwijs waar ze tieners en jongvolwassenen begeleidde met een ernstige fysieke beperking of chronische ziekte. Momenteel is zij als studentenpsychologe verbonden aan de AP Hogeschool. Binnen Verbinding in Verlies werkt ze hoofdzakelijk met jongeren, individuen en gezinnen die te maken hebben met een vorm van levend verlies.  

 

Prijs: 145€ (leden 10% korting)

Inschrijvingen na 18 april aan 167€ (leden 10% korting) keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x