Mijn lichaam in rouw

Mijn lichaam in rouw 

Katrien Hooghe (in aanwezigheid van An Hooghe)

Woensdagavond 28 nov, 19-21u.


Omgaan met ziekte, verlies en rouw laat zich ook voelen in het lichaam. “Ik loop voortdurend rond met een knoop in mijn maag”, “mijn hele lijf staat gespannen”, “ik slaap slecht en lig te woelen”, “ik moet vaak naar adem happen”, of "ik wil/kan mijn lichaam niet meer voelen"...  Het zijn maar enkele voorbeelden van wat mensen die geconfronteerd worden met verlies ons vaak vertellen. Het lichaam spreekt de taal van onze emoties op z’n eigen manier. 

Misschien kom jij in jouw rouwproces ook jouw lichaam tegen, omdat het (teveel) spreekt in de vorm van lichamelijke klachten, spanningen of onrust. Of misschien kom jij jouw lichaam net niét meer tegen, alsof het verdoofd is en je er geen voeling meer mee hebt. 

In deze ervaringsgerichte oefeningen laat Katrien je terug contact maken met jouw lichaam, waarbij we streven naar een balans tussen lichaam en geest.  Via bewegingen en aanrakingen van het eigen lichaam worden mensen zich weer bewust van hun lichaam en voelen ze dat er terug stroming en heling komt.

Na deze avond zal iedereen ook oefeningen mee krijgen naar huis (indien gewenst). 

Prijs: 35 euro 

De plaatsen zijn beperkt. Maximaal 15 deelnemers. Deze avond gaat door van zodra er 10 deelnemers inschrijven.  

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be, en het inschrijvingsbedrag van 35 euro te storten op  BE93 7512 0954 2167  (met vermelding 'Katrien Hooghe').  

Katrien Hooghe is kinesitherapeute en heeft haar eigen praktijk Back in Balance in Meise. Ze bestudeerde de Chinese meridiaanleer en de acupressuur, alsook Reiki, mindfulness en meditatie. In haar groepspraktijk richt zij zich voornamelijk op het emotionele, het spirituele, het energetische en de meditatiewereld. Meer informatie kan je vinden op haar website Back in Balance

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x