Marcha Poel

Kinderen, jongeren, ouders en volwassen kunnen bij mij terecht voor individuele, relatie -en gezinstherapeutische ondersteuning. Als therapeut streef ik ernaar om een luisterend oor te bieden en samen met jou op zoek te gaan naar verbinding met jezelf, leeftijdsgenoten, gezinsleden, partner, de overledene,... in tijden van emotionele moeilijkheden of een verlieservaring. Het kan helpen om samen te zoeken naar andere manieren van omgaan met zorgen of andere vormen van communicatie waarbij we vertrekken vanuit jouw of jullie noden en hulpvraag.  

Ik volgde mijn opleiding tot psycholoog aan de K.U.Leuven waar ik koos voor de specialisatie in kinderen en jongeren. Hierna volgde ik de postgraduaat Relatie, -gezins -en systeempsychotherapie binnen Context (K.U.Leuven) waar ik een liefde ontwikkelde voor het werken met gezinnen en relaties. Om mijn ervaring in het werken met koppels uit te breiden volgde ik de externship Emotionally Focused Couple Therapy. 

Ik werk sinds 4 jaar in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg waar ik een ruime ervaring heb kunnen opdoen in het werken met jongeren, adolescenten, gezinnen en ouders. Hiernaast werkte ik de afgelopen 5 jaar in een priv√©praktijk. 

Opleidingen:

  • Postgraduaat in de relatie, -gezins -en systeempsychotherapie - K.U.Leuven (2016 - 2020)
  • Externship Emotionally Focused Couple Therapy - EFT Belgium (2019 - 2020)
  • Jaaropleiding Systeemtherapeutisch werken met het hechtingsperspectief - Rapunzel (2015)
  • Master in de psychologie - K.U.Leuven (2014)

Gegevens:

  • Erkenningsnummer Psychologencommissie: 902113746
  • Erkend lid bij de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP)
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x