Lotgenotengroepen

Het lotgenotencontact is voor velen van grote waarde in het proces waar men verdriet, gemis en rouw met zich mee draagt.  

Wij bieden een aantal groepen aan, waar mensen met een zelfde soort van verlies elkaar kunnen ontmoeten. Elke groep wordt professioneel begeleid door minstens één therapeut. Vindt u hieronder geen groep waar u zich goed bij voelt, maar zou u toch steun hebben aan een lotgenotengroep, neem dan zeker contact op met één van ons.

* Een groep voor kinderen/jongeren die een verlies mee maakten (neem hiervoor contact op met Uschi, Tine of Ellen)

* Mama's in verlies (moeders die een kindje verloren tijdens de zwangerschap of rond de geboorte) (neem hiervoor contact op met Marleen en Uschi) 

* Een groep voor grootouders na het verlies van een kleinkind (neem hiervoor contact op met Marleen, Ellen of Liese)

* Een groep voor familieleden die de zorg dragen voor een ziek familielid (neem hiervoor contact op met Vero, Ellen, Liese of Ils)

* Een groep voor ouderen die geconfronteerd worden met talrijke verlieservaringen door het ouder worden (gezondheid, werk/pensionering, netwerk, woonst, lichamelijke beperkingen,...) (neem hiervoor contact op met Ils)

* Een creatieve, non verbale groep. 'Ik kan niet praten over mijn verlies' (neem hiervoor contact op met Dagmar, Liese of Ils)

* Een groep voor ouders die een kind verloren  (neem hiervoor contact op met An Hooghe)

Indien u interesse heeft en/of meer informatie wenst laat dan zeker iets weten.  

De groep zal starten van zodra er 6 mensen ingeschreven zijn. 


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x