jessica bertels

Ik ben van opleiding klinisch psycholoog en arbeidspsycholoog. Een keuze die ingegeven is door mijn brede interesse in mensen in verschillende contexten. Het eerste deel van mijn loopbaan werkte ik binnen human resources, maar combineerde dit na verloop van tijd met mijn werk als klinisch psycholoog in een privépraktijk. Gaandeweg ontdekte ik dat het intensief begeleiden van mensen mijn grootse passie is. Deelgenoot mogen worden van verhalen van anderen, het vertrouwen krijgen om samen op pad te gaan en beweging en verandering zien vind ik ongelofelijk mooie aspecten binnen mijn beroep. Ik koos er dan ook voor om mijn werk als klinisch psycholoog uit te breiden en werk ondertussen als psycholoog in 2 praktijken.

Bij Verbinding in Verlies begeleid ik in hoofdzaak volwassenen die een verlieservaring meemaken. Verlies kan vele vormen aannemen. Het kan gaan om zichtbaar of onzichtbaar verlies, een opeenstapeling van verliezen, verwacht of onverwacht verlies... (een job die je verliest, een relatie die stukloopt, een zwangerschapsverlies of een dierbare verliezen). Hoewel verlies deel uitmaakt van het leven blijft het verlies van een dierbare of iets waaraan je gehecht bent pijnlijk en verdrietig. Via gesprek, ervaringsgerichte oefeningen en creatieve opdrachten ondersteun ik je graag in deze emotionele storm.

Sommige verliezen kunnen zo zwaar zijn dat we deze moeilijk kunnen verwerken (suïcide, ongevallen, rampen). Na een dergelijk verlies kan je geconfronteerd worden met blijvend negatieve gevolgen (levendige, scherpe herinneringsbeelden, nachtmerries, angsten). In deze situatie kan je bij mij terecht voor EMDR therapie (meer info: www. emdr-belgium.be)


Opleiding

  • Master klinische psychologie
  • Master arbeids- en organisatiepsychologie
  • Cognitief gedragstherapeut i.o
  • Rouwopleiding voor gesprekstherapeuten bij Verbinding in Verlies
  • EMDR opleiding (deel1)Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x