Liesbet Fastenaekels

"The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still"

Ik hou van natuurlijke dingen, van de schoonheid van eenvoud. Die eenvoud vind ik ook terug in lichaamswerk. Telkens wanneer ik mijn handen op een lichaam legt, gebeurt er iets wat het meest lijkt op magie. Het lichaam begint te spreken, brengt me naar plekken die aanraking nodig hebben, en toont me zijn kracht. En dit vaak zonder één  enkel woord. Deze intelligentie van het lichaam is voelbaar in elke cel, en is even belangrijk en waardevol als de intelligentie die in ons hoofd schuilt. 

Vaak echter wordt deze natuurlijke intelligentie, die ervoor zorgt dat alles volgens een natuurlijke flow verloopt en die zorgt dat we ons verbonden voelen met onszelf, nogal verstoord. Door stress, onbalans, intense ervaringen, trauma's en dus uiteraard ook ingrijpende verlieservaringen. Wanneer hierdoor de druk in ons lichaam toeneemt, verloopt alles moeizamer. Ons hoofd is minder helder, ons lijf sputtert, de emmer loopt over,... De zachte bewuste aanraking tijdens een cranio sacraal behandeling kan dan helpen om de druk van de ketel te halen en ruimte te creëren. 

Cranio  is een uiterst zachte manier van aanraken die ontstaan is uit de osteopathie. Het breng heel je systeem opnieuw in diepe rust. Het gevoel is vergelijkbaar met een diepe droomloze slaap. Terwijl je wel degelijk wakker blijft. Hierbij komt ontzettend veel energie vrij die je lichaam gebruikt om op celniveau eindelijk het nodige herstelwerk te doen. We reizen dan samen naar plekjes in je lichaam die op dat moment aandacht nodig hebben.

Meer info: www. taohuis.be 

Opleidingen

  • cranio sacraal therapie - PCSA (modules basis, follow up, sphenoid, talking to the heart, ken je brein en therapeutische vorming)
  • 4 dimensioneel bodywork
  • healing tao teacher training
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x