Creatieve ondersteuning

Mensen die geconfronteerd worden met verlies en rouw verlangen soms naar een creatieve aanpak. Ze vinden het fijner om al doende bezig te zijn met hun verdriet. Via creatieve doesessies, voedende stiltesessies en verkwikkende natuursessies word je uitgenodigd om op een creatieve manier bezig te zijn met je verlies, je pijn en verdriet.

Creatieve ondersteuning

Voor wie?

Het creatieve aanbod is geschikt voor mensen die bereid zijn om via een creatieve aanpak te werken omtrent rouw en verlies. De uitnodiging bestaat erin om het hoofd even te laten landen in de handen. Je wordt aangesproken op een diep niveau, dat de ratio overstijgt. 

De helende kracht van kunst. Een aanpak die misschien wel aansluit bij jouw zoektocht?

Ons aanbod

Voor de creatieve ondersteuning kan je terecht bij Anje Claeys van BioArt, die sinds kort aansloot bij ons Expertisecentrum. Anje werkt als kunstenares en creatief compagon. Ze begeleidt mensen in hun rouw- en zoekprocessen. Via haar website kan je kennismaken met haar aanbod. Ze nodigt je uit om op zoek te gaan naar het creatief traject dat bij je past.

Er is een aanbod voor kinderen en volwassenen. De individuele activiteiten gaan door in de groepspraktijk in Roosbeek, de groepsactiviteiten gaan door in De Broeikas in Neervelp of op andere locaties.

Laat je verrassen door het unieke aanbod. Verken de website en neem contact op voor een gratis kennismakingssessie.

Een kennismakingssessie

In een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie bekijken we samen wat je vraag precies is en welk traject hier kan bij aansluiten.

Vragen? Stuur een mailtje naar anje@verbindinginverlies.be. Ik help je graag verder.

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x