Anders nabij: boeklezing

Anders Nabij – De stille kracht van ouders na de dood van hun kind

An Hooghe – Nils Van Uffelen – Christine Haegeman – Liesbeth Gellens – Elke Du Bin & Jan Rypens

8 nov 2018

Begin oktober komt het boek ‘Anders Nabij’ uit bij Uitgeverij Charlotte.  Vijf ouders schrijven op initiatief en onder begeleiding van psychologe An Hooghe over het leven na de dood van hun kind. Eerlijk en authentiek. Bij momenten ontroerend. Maar ze blijven niet steken in het verdriet en het gemis. Deze ouders schrijven over hoe ze zoeken naar een nieuwe manier van nabij zijn. Dicht bij zichzelf. Dicht bij àl hun kinderen. En dicht bij de mensen in hun omgeving. De verhalen zijn divers, maar er is een rode draad die ze met elkaar verbindt: hoop.


Vanuit ons centrum Verbinding in Verlies bieden wij een boeklezing aan voor lotgenoten en hun omgeving. Nils, Christine, Liesbeth, Elke en Jan zullen deze avond eigen teksten voorlezen. We voorzien ook ruimte voor gesprek en (lotgenoten) contact, waarbij we u graag een glaasje aanbieden.

Voor meer informatie over dit boek en het digitale platform kan u zich inschrijven op www.andersnabij.be, of https://www.uitgeverij-charlotte.be/

U kan ook ter plaatse het boek aankopen. 

De opbrengsten van het boek gaan integraal naar vzw Prinses Harte.

  

Er kunnen maximaal 30 personen inschrijven, zodat er ook ruimte is voor dialoog.

Datum: 8 nov 2018, 19u- 21u

Locatie: Leuvensesteenweg 30, 3370 Boutersem (Centrum Verbinding in Verlies)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be, en het inschrijvingsbedrag van 15 euro te storten op BE06973 08651 3122 (met vermelding boeklezing).  

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x